Showbiz 13 Mai 2021 10:18 de Lorena Martin

Cristina Cioran a dat vestea cea mare fanilor săi de pe Instagram, aceasta dezvăluind numele viitoarei sale fiice.

În urmă cu ceva timp, vedeta a postat pe Instagram un mesaj în care își îndemna fanii să propună nume pentru viitoarea sa fiică. Aceasta a spus întotdeauna că își dorește ca fata sa să poarte un nume scurt și simplu:

„Sunt așa fericită. Abia o aștept. Ne-am gândit la nume, deja ne-am făcut o listă. Să fie un nume scurt”, declara Cristina Cioran, acum ceva timp.

De curând aceasta a extras numele cel mai potrivit pentru fiica sa: „Draga mea EMA, abia aștept să te țin în brațe!!!!”, a scris Cristina Cioran pe Instagram, potrivit Can-Can.ro.

Cristina Cioran, despre momentul nașterii: „Sunt foarte nerăbdătoare!”

„Sunt foarte nerăbdătoare, am visat de foarte ori că sunt însărcinată, că am bebeluș. Acum că sunt însărcinată am avut emoții timp de trei luni de zile pentru că am așteptat cum decurge primul trimestru, știm foarte bine că una dintre 4 femei pierd prima sarcină, riscurile erau foarte mari.

Am stat cu emoții. Îmi era teamă dacă nu stă bine sarcina, mi-a fost teamă să nu o pierd, asta a fost teama cea mai mare.”, a spus Cristina Cioran.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Mai 2021 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.