Showbiz 12 Mai 2021 17:07 de Lorena Martin

Gina Pistol a devenit de puțin timp mamă și acest lucru a copleșit-o. Prezentatoarea TV a făcut o serie de dezvăluiri despre felul în care s-a simțit după naștere, dar și ce greutăți a întâmpinat.

Gina Pistol și Smiley au devenit de curând părinți, iar pe prezentatoarea TV acest lucru a copleșit-o, povestind experiența sa ca mamă:

„Viața plină a unei femei, cu multiple task-uri și roluri: șotie, mama, iubita, gospodina și lista poate continua… Uneori, avem atât de multe de făcut, încât ne copleșesc grijile, panica și stresul, iar astea reprezintă un risc, mai ales pentru sănătatea noastră. În astfel de momente, prima consecința pe care o observ în cazul meu, este căderea parului. După naștere, știm cu toatele că aceasta este o problema des întâlnita, iar dezechilibrul alimentar, lipsa somnului, etc. amplifica și mai mult căderea parului.”, a spus Gina Pistol, potrivit Can-Can.ro.

Gina Pistol, probleme după naștere

De când a născut, Gina Pistol a declarat că a avut mai multe probleme precum căderea părului, dar și apariția multor alunițe în zona gâtului.

„Nu știu dacă ați trecut prin asta, cele care ați născut sau sunteți însărcinate. Mi-au apărut niște alunițe pe gât. Multe. Multe. Nu știu cum se numesc. Oare mai scap de ele?”, a mai spus Gina Pistol.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Mai 2021 - 05 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.