Showbiz 11 Mai 2021 14:08 de Lorena Martin

Carmen de la Sălciua a avut o relație în urmă cu ceva timp cu artistul Culiță Sterp, care acum se află în postura de viitor tată și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Daniela.

Carmen de la Sălciua a oferit o declarație despre relația actuală dintre ea și Culiță Sterp:

„Am rămas în relații bune. Suntem prieteni, mă înțeleg foarte bine și cu familia lui. Sunt niște oameni foarte de treabă. I-am trimis un mesaj. I-am spus: „felicitări, am auzit că vei fi tătic”. Mi-a zis: „Mulțumesc frumos”. Are alături o fată frumoasă și sper să știe să o prețuiască”, a transmis Carmen de la Sălciua, potrivit Can-Can.ro.

Carmen de la Sălciua, despre momentul în care va fi mamă:

Cântăreața a povestit fanilor că nu îi este teamă de rolul de mamă, însă așteaptă momentul potrivit pentru acest pas.

”La vârsta potrivită și aleasă de Dumnezeu. La vârsta la care la brațul meu va sta omul potrivit pentru a fi tată, soț, prieten, confident”, a spus ea pe contul său de socializare.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Mai 2021 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.