Randi a făcut o serie de mărturisiri, fiind unul dintre cei mai carismatici burlaci ai showbiz-ului românesc. Acesta a dezvăluit cum trebuie să fie femeia care să îi stârnească interesul.

Artistul a dezvăluit faptul că nu îl sperie o relație, însă nici nu îl mai încântă acest gând, așa cum se întâmpla în urmă cu câțiva ani.

„Îmi doream mai mult pe la 23-24 de ani, acum m-am mai calmat. Îmi doresc, dar nu cu disperare, e o dorință, dar mă focusez pe alte planuri. Trebuie să fii și pregătit și să ai și cu cine. E greu în zilele noastre să ai o relație sinceră și profundă. Când crești, înveți să alegi cu mintea, mai rațional.”, a dezvăluit artistul.

Randi, despre felul în care trebuie să fie femeia ideală

„Vreau ca femeia de lângă mine să arate bine, să fie înțelegătoare, deșteaptă, simplă, lucrurile astea contează cu adevărat. Înainte eram o fire mult mai introvertită, după am devenit mai nebun, pe la 29 de ani. Eu nu am fost obișnuit să mă exteriorizez. Dacă ești echilibrat și puternic, e greu să mai fii impresionat”, a declarat Randi la Antena Stars, potrivit Can-Can.ro.

Citeste si:
Reacția Antoniei, după ce Randi l-a ofensat pe Alex Vele: „Se face...
Reacția Antoniei, după ce...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.