Showbiz 10 Mai 2021 11:25 de Lorena Martin

Florin Salam a primit vestea tragică conform căreia apropiatul său, Babi, a murit împușcat în America. Artistul nu a stat pe gânduri și a făcut imediat un anunț în care vorbește despre prietenul său de etnie romă, dar și despre plecarea lui în State pentru înmormântare.

„Am primit un telefon din America, de la prietenul meu Patronul, care m-a sunat cu un foc mare în inimă. Este o mare tragedie și cea mai mare întristare care există la ora asta în America pentru că Babi nu mai e printre noi, cei de acolo știu cum s-a întâmplat.

Patronul a apelat la Florin Salam să îi facă o melodie pentru Babi, Dumnezeu să îl ierte, pentru familia lui. Eu personal am să merg să îi cânt o melodie, cu foc așa cum cânt eu, pentru oamenii ăștia care țin de familie.”, a spus Florin Salam într-un clip video postat pe pagina sa.

Florin Salam pleacă în America pentru înmormântare

„Dumnezeu să îl ierte pe Babi. Așa că Patronule sunt lângă tine, aș vrea să fiu mai mult la bucurie și să nu te mai văd supărat… dar dacă așa e situația eu sunt și la greu lângă tine. Se execută ce ai spus tu, de aici din inimă, din respect. Voi cânta pentru Babi o melodie grea, cât de curând și când va veni în țară vreau să știe familia lui că voi merge și în Vâlcea, măcar o jumătate de oră să fac două cântări din curtea lor.”, a mai spus Florin Salam.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Mai 2021 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.