Showbiz 10 Mai 2021 10:50 de Lorena Martin

Theo Rose este una dintre cele mai admirate artiste din România datorită personalității ei extrem de sincere și dezinvolte. Aceasta a fost invitată la o emisiune online, unde a dezvăluit ce sume câștigă prin intermediul colaborărilor plătite de pe Instagram.

Theo nu a stat pe gânduri și a răspuns imediat la provocarea primită - cea de a dezvălui prețurile postărilor sale de pe Instagram:

„O postare pe feed constă 950 de euro, inststory-uri – o serie de patru, cu swipe up și tag pentru client costă 500 de euro, iar un video pe feed e 1200 de euro”, a declarat Theo Rose.

Aceasta a menționat că are o echipă care se ocupă de marketing și că dacă ar fi ales de una singură prețurile, ar fi existat doar sume rotunde.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Mai 2021 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.