Bianca Drăguşanu a devenit imaginea unui studio de videochat, iar acest lucru a stârnit un val de reacții negative din partea internauților.

Un val puternic de reacții negative din partea oamenilor a fost stârnit de reclama cu pantofii sport cu mai multe dungi. Internauții au fost indignați de faptul că blonda încurajează tinerele să facă videochat, în locul studiilor.

Bianca Drăgusanu a venit cu un mesaj pentru toți cârcotașii.

„Cred că cei care comentează și-ar dori mult să fie în locul meu, mai ales din punct de vedere financiar. Pentru mine este doar un alt contract de imagine. Sloganurile acelea nu sunt puse de mine. Este un contract de imagine", a spus Bianca Drăguşanu.

Se presupune că blonda ar fi obținut în urma acestei colaborări o remunerație de ordinul zecilor de mii de euro.

„Nu mă interesează ce comentează lumea şi cred ca ăştia, cârcotoaşii şi-ar dori mult să fie în locul meu", adaugă vedeta.

La moment, diva se odihnește pe plajele din Marbella, potrivit antena3.ro.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Mai 2021 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.