Showbiz 7 Mai 2021 13:46 de Lorena Martin

Fiica lui Liviu Vârciu a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu tatăl ei, subliniind faptul că au avut atât suișuri, cât și coborâșuri.

Liviu Vârciu și Ami Teiceanu au o fiică în vârstă de 19 ani, care a locuit întreaga sa viață alături de mamă în Arad. Câtărețul și Carmina nu au păstrat o relație extrem de apropiată, însă au încercat să se mențină pe o linie de plutire, conform declarațiilor oferite de tânără.

„Uneori mai sunt și lucruri neadevărate referitoare la relația mea cu tata. Sincer să spun, relația noastră a fost cu șuișuri și coborâșuri. Ne-am menținut pe linia de plutire un timp…iar am urcat, iar am coborât și tot așa”, a declarat Carmina, potrivit Can-Can.ro.

Carmina, despre relația cu noua familie a lui Vârciu

„Eu cu ea nu vorbesc (n.r. Anda Călin). Nu am nicio legătură cu ea. Cea mai mare legătură o să o am cu tatăl meu. Nu am ce să comentez, e viața lui și alegerea lui. Cu Anastasia am fost mai apropiată, dar asta nu ține de mine. Iar pe Matei l-am văzut o singură dată. Poate o să dezvolt o relație mai apropiată când o să mă mut la București și o să petrec mai mult timp cu ei”, a mai dezvăluit Carmina.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Mai 2021 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.