Carmen Gârleanu, fost dirigintă a lui Mihai Bendeac a scos la iveală câteva poze din perioada liceului. Profesoara actorului a fost invitată la un roast la iUmor.

Fosta profesoară a povestit și despre o poveste de dragoste rebelă de care Mihai a avut parte în adolescență, când actorul se îndrăgostise de ofată cu 2-3 ani mai mare decât el.

”Într-a 12-a primesc telefonul de la doamna Bendeac: «Mihai al meu a plecat de acasă». S-a mutat cu Maria – o tânără cu vreo doi-trei ani mai mare care se ocupa de băiat. I-am spus: «Doamnă, în loc să fiți fericită că aveți un băiat instruit în toate direcțiile…». L-am chemat pe Mihai și mi-a spus: «Da, iubirea vieții mele…». Drept urmare, s-a căsătorit, a avut patru copii, dar într-o altă viață, într-un univers paralel”,a glumit Carmen Gârleanu.

Carmen Gârleanu a adus câteva poze inedite cu Mihai Bendeac cu păr. Într-una dintre fotografii, actorul a menționat că se afla lângă prezentatoarea de știri de la Pro TV Lavinia Petrea, căreia îi plăcea de el. „Acum ea este superbă și eu sunt un dobitoc”, a spus actorul, cu umor.

„Te-am iubit din prima zi. Cum era Mihai în clasa a 9-a…Superb, o să-l vedeți, frumos, finuț, delicat”, a spus fosta dirigintă a lui Mihai Bendeac.

Citeste si:
Mihai Bendeac a suferit din dragoste. „Am pierdut-o”. Cine i-a...
Mihai Bendeac a suferit...

„Semăna cu fratisu 1 la 1. Ceea ce înseamnă că și Mihai a fost drăguț cândva, dar acum e foarte bătrân”,a comentat și Delia.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.