Carmen Gârleanu, fost dirigintă a lui Mihai Bendeac a scos la iveală câteva poze din perioada liceului. Profesoara actorului a fost invitată la un roast la iUmor.

Fosta profesoară a povestit și despre o poveste de dragoste rebelă de care Mihai a avut parte în adolescență, când actorul se îndrăgostise de ofată cu 2-3 ani mai mare decât el.

”Într-a 12-a primesc telefonul de la doamna Bendeac: «Mihai al meu a plecat de acasă». S-a mutat cu Maria – o tânără cu vreo doi-trei ani mai mare care se ocupa de băiat. I-am spus: «Doamnă, în loc să fiți fericită că aveți un băiat instruit în toate direcțiile…». L-am chemat pe Mihai și mi-a spus: «Da, iubirea vieții mele…». Drept urmare, s-a căsătorit, a avut patru copii, dar într-o altă viață, într-un univers paralel”,a glumit Carmen Gârleanu.

Carmen Gârleanu a adus câteva poze inedite cu Mihai Bendeac cu păr. Într-una dintre fotografii, actorul a menționat că se afla lângă prezentatoarea de știri de la Pro TV Lavinia Petrea, căreia îi plăcea de el. „Acum ea este superbă și eu sunt un dobitoc”, a spus actorul, cu umor.

Retail jobs

„Te-am iubit din prima zi. Cum era Mihai în clasa a 9-a…Superb, o să-l vedeți, frumos, finuț, delicat”, a spus fosta dirigintă a lui Mihai Bendeac.

„Semăna cu fratisu 1 la 1. Ceea ce înseamnă că și Mihai a fost drăguț cândva, dar acum e foarte bătrân”,a comentat și Delia.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Mai 2021 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.