Denisa Filcea, soția „Domnului Rimă”, Andrei Sebastia Filcea, a ajuns să fie criticată dur pe internet, după ce și-a expus părerea despre cei ce prestează servicii din propria locuință.

Denisa Hodișan a spus într-o filmare postată pe contul ei de Instagram că nu este de acord ca oamenii să aibă servicii în propria locuința, în primul rând că nu este legal.

„Sub nicio formă pe acest pământ, vreodată, să nu mergeți la cineva care are tupeul să vă ceară bani pe niște servicii pe care le fac la ei acasă. Oamenii care-și doresc să facă ceva și nu-și bat joc de clienții lor fac sacrificiu să ia în chirie un spațiu. Și dacă nu ai bani să-ți deschizi propriul tău salon, atunci angajează-te la cineva până îți faci bani să deschizi propriul tău salon. Fă un sacrificiu și oferă-le clienților tăi cele mai bune servicii. În primul rând e coronavirus. De fapt, ce-mi bat eu capul… proști clienții care acceptă să dea bani ca să meargă la cineva acasă să beneficieze de indiferent ce servicii.”, a spus Denisa Hodișan, nervoasă, pe InstaStories.

Retail jobs

Internauții au sărit imediat să o critice și să o acuze pentru părerea acesteia.

„După ce ca ești proastă mai si semnalizezi!! Aloooo!!! Nu toate ne am născut asa „bogate” ca tine! Saracio la suflet ce esti! Asta e jale. Ne-a tâmpit ca e antreprenoare ca ea cu școală de prinți si prințese de nu auzise nimeni de ea nici măcar ca model.

Frate asumă-ti că dacă nu era domnul de la Zu sa te ia erai un no name toată viata. Atatea talente n am vazut la o persoana complet lipsita de inteligenta, de talent, de orice.”, sunt câteva dintre comentariile de pe internet, potrivit cancan.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Mai 2021 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.