Showbiz 5 Mai 2021 14:06 de Lorena Martin

Mihai Bendeac a povestit fanilor săi de pe Instagram despre experiențele trăite în urmă cu mulți ani alături de frumoasa Celia! Aceasta i-a dedicat chiar și o melodie la sfârșitul poveștii lor de dragoste.

„Voiam să spun de foarte mult timp o chestie. Am trăit destul de multe în această existență și sper să nu se supere nimeni că spun asta, dar cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care au ca bărbat am primit-o vreodată și îmi permit să spun asta pentru că a fost o relație de notorietate, acum ani și ani de zile.

Cea mai frumoasă declarație de dragoste a fost de la Celia, când am decis amândoi să nu ne mai întâlnim niciodată pentru că era totul extrem de latin în ceea ce trăiam și mi-a trimis în joia de după despărțirea noastră această melodie. Nu pot să nu recunosc faptul că mi-a rămas întipărită și a rămas cea mai bună melodie de dragoste și faptul că era pentru mine m-a marcat profund. Am suferit ca un câine. Uite că uneori și despărțirile pot să producă niște melodii frumoase și da, descrie foarte mult ce am trăit în perioada aia. E superbă!”, a mărturisit Mihai Bendeac pe Instagram, potrivit Can-Can.ro.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Mai 2021 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.