Andra a avut o reacție neașteptată atunci când o concurenta a venit să cânte însă nu i-a ieșit mai deloc. Artista a apăsat butonul roșu și i-a criticat prestația.

Alina a reușit să îi uimească pe jurații Românii au Talent, însă nu în cel mai plăcut mod.

„Eu am apăsat primul pe X! Nu știai că se dau X-uri la emisiune? Tu dai pe instrumental? Te așteptăm anul viitor. Să știi că noi putem să apăsăm și butonul auriu dacă e cazul”, a spus Florin Călinescu.

„Hai să oprim că văd că butoanele nu merg! Ea s-a panicat în momentul în care a auzit X-ul lui Smiley și nu a mai putut continua. Ba s-a panicat! Despre ce vorbim? A uitat versuri, a uitat tot. Ai zis că e o surpriză, de asta am așteptat. Am crezut că e o glumă inițial. Zi drept…ai pierdut la cărți și te-au trimis aici? Era în stare de șoc, săraca”, a declarat Andra.

„Alina a cântat pentru civilizațiile următoare. La mine a ajuns perfect!”, a mărturisit uimit Andi Moisescu.

„E trist că ea chiar crede că știe să cânte. Care era surpriza? Am zis că faci o acrobație, ceva”, a menționat Smiley.

Retail jobs

Alina a plecat rușinată de pe scenă, însă nu s-a descurajat, spunând că eșecurile sunt și ele lecții și experiențe. „Nu e nimic grav, s-a închis o ușă. Mai e alta, iar dacă nu e o să intru pe geam. Mă pregătesc mai bine și vin la anul”, a mărturisit concurenta.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Mai 2021 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.