Pepe și Raluca Pastramă au decis să lase certurile deoparte și să sărbătorească Paștele împreună, ca o familie, de dragul celor două fetițe pe care le au împreună.

De Paște, Pepe și Raluca Pastramă au decis să lase deoparte neînțelegerile și au fost din nou împreună. Aceștia și-au bucurat fanii cu numeroase fotografii împreună.

Fetițele lor au fost fericite că petrec sărbătorile alături de ambii părinți. Chiar dacp cei doi s-au despărțit, aceștia încearcă să mențină o relație sănătoasă de dragul fetelor.

Raluca: „Pepe este un părinte bun”

Raluca a declarat în urmă cu doar câteva zile, că în timpul căsniciei, ambii au depus eforturi mari, iar divorțul a fost cea mai bună opțiune în cazul lor. Vedeta a dat de înțeles faptul că își dorește să trăiască prezentul, nu, trecutul.

„Au fost ani întregi în care am încercat amândoi. Nu a fost să fie. Este cel mai bine să nu te mai uiți înapoi. Doar să înveți din ce a fost, să nu mai repeți greșeli, asta clar. Dacă ai învățat, atunci da, poți merge înainte și poți progresa. Dacă n-ai învățat și stai să te uiți tot timpul în trecut și stai să te gândești ce-ar fi fost dacă, atunci n-ai făcut nimic. (…).

Nu m-aș fi gândit niciodată în viața mea că o să ajung să divorțăm, dar consider că e mai bine să fim fericiți. Cred că e mult mai bine așa. Au fost ani de zile în care am făcut noi tot ce am putut împreună să reușim să fie bine”, a declarat fosta soție a lui Pepe potrivit cancan.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Mai 2021 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.