Oana Roman a primit o serie de jigniri pe internet, însă aceasta nu a rămas fără cuvinte și a oferit imediat un răspuns.

Pe rețelele de socializare Oana Roman a adresat o întrebare legată de modul în care se poate îndepărta vopseaua de ouă de pe mâini, însă în loc să primească sfaturi, aceasta a fost asaltată cu jigniri.

O internaută în loc să îi ofere un sfat, a început să o critice pe vedetă, aceasta la rândul ei oferind un răspuns:

Ce fac eu să scot vopseaua de la ouă de pe mâini, în afară de dat cu oțet? Nu mă dau cu oteț, că nu-mi place cum miroase. Am dat cu săpun. Nu a ieșit cu nimic. Apropo de un comentariu primit pe care mi l-a scris o nefericită, sărăcuța de ea și care mi-a zis: „Băi, mincinoasă ordinară care ești, ai vopsit tu o ouă azi cum m-am întâlnit eu azi cu Petre Roman în oraș, nesimțito, mincinoaso ce ești. Tu nu vopsești ouă și ne păcălești’. Îți dai seama cât de nefericiți sunt unii oameni și ce preocupări au ei în zi de sărbătoare când oamenii se presupune că ar trebui să fie mai buni. Stau și mă înjură că mint și nu am vopsit ouă”, a spus Oana Roman la InstaStory.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Aprilie 2021 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.