Oana Roman a primit o serie de jigniri pe internet, însă aceasta nu a rămas fără cuvinte și a oferit imediat un răspuns.

Pe rețelele de socializare Oana Roman a adresat o întrebare legată de modul în care se poate îndepărta vopseaua de ouă de pe mâini, însă în loc să primească sfaturi, aceasta a fost asaltată cu jigniri.

O internaută în loc să îi ofere un sfat, a început să o critice pe vedetă, aceasta la rândul ei oferind un răspuns:

Ce fac eu să scot vopseaua de la ouă de pe mâini, în afară de dat cu oțet? Nu mă dau cu oteț, că nu-mi place cum miroase. Am dat cu săpun. Nu a ieșit cu nimic. Apropo de un comentariu primit pe care mi l-a scris o nefericită, sărăcuța de ea și care mi-a zis: „Băi, mincinoasă ordinară care ești, ai vopsit tu o ouă azi cum m-am întâlnit eu azi cu Petre Roman în oraș, nesimțito, mincinoaso ce ești. Tu nu vopsești ouă și ne păcălești’. Îți dai seama cât de nefericiți sunt unii oameni și ce preocupări au ei în zi de sărbătoare când oamenii se presupune că ar trebui să fie mai buni. Stau și mă înjură că mint și nu am vopsit ouă”, a spus Oana Roman la InstaStory.

Citeste si:
Numărul de telefon al lui Boris Johnson se află pe internet de 15 ani
Numărul de telefon al lui...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.