Ultimele săptămâni nu au fost uşoare pentru Brad Pitt, care a avut probleme de sănătate şi care a primit noi acuzaţii din partea fostei soţii Angelina Jolie, însă celebrul actor a fost totuşi una din marile atracţii ale galei premiilor Oscar de duminică seară.

Actorul, cu tenul bronzat şi părul strâns lejer în coadă şi îmbrăcat într-un smoching desenat de el însuşi pentru firma Brioni, s-a prezentat pe covorul roşu radios şi a făcut să dispară orice temeri legate de starea sa de sănătate.

În urmă cu câteva zile, el a fost văzut ieşind dintr-un centru medical în scaunul cu rotile. De fapt, el suferise o operaţie ... de extracţie a măselelor de minte.

La ceremonia premiilor Oscar, Brad s-a prezentat cu una dintre cele mai bune ţinute şi zâmbete ale sale, încântând fanii dar şi pe actriţa coreeană Youn Yuh-Jung, în vârstă de 73 de ani. Laureată cu Oscarul pentru rolul secundar, actriţa sud-coreeană şi Brad Pitt au fost protagoniştii unuia dintre cele mai amuzante momente ale serii.

Cum este obiceiul, actorul care a câştigat Oscarul pentru cel mai bun rol secundar la ediţia precedentă, în acest caz Brad Pitt, este însărcinat să-i înmâneze statueta celei mai bune actriţe secundare din actuala ediţie, decernat veteranei Youn Yuh-Jung.

Când a urcat pe scenă pentru a primi Oscarul acordat pentru interpretarea sa în filmul „Minari", actriţa nu a ezitat să-l complimenteze pe Brad Pitt.

„Mister Brad Pitt, în sfârşit!", a exclamat actriţa vizibil încântată de compania actorului. „Este o onoare să vă cunosc", a spus legenda cinematografiei sud-coreene având în spate o carieră de 50 de ani.

A fost pentru ea o seară de neuitat, având în vedere că a reuşit să-i „smulgă" Oscarul lui Glenn Close, nominalizată la aceeaşi categorie pentru cea de-a opta oară şi să primească preţioasa statuetă chiar de mâinile lui Brad Pitt, relatează Agerpres.


Despre autor:


Ultima actualizare: 30 Aprilie 2021 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.