Larisa Udilă a fost testată pozitiv cu noul coronavirus în urmă cu ceva timp, iar simptomele pe care le are o îngrijorează. Aceasta se teme pentru ceea ce ar putea păți bebelușul său.

După ce a anunțat că va lua o pauză de la social media, Larisa Udilă revine pe Instagram cu ochii în lacrimi:

„Eu sunt mai bine. Astăzi am ultima zi de antibiotic. Am burta ciuruită de injecții. Pe mine m-a afectat mai mult pentru că persoane din jurul meu au fost afectate, de aceea nu pot să revin încă pe Instastory.

Știu că mâine este ziua mea și multe dintre voi mi-ați scris și apreciez enorm susținerea voastră. A fost o perioadă atât de urâtă încât nu pot să vă exprim în cuvinte. Îmi doresc mult de tot să vă protejați pentru că nu este de joacă cu virusul ăsta. Până acum l-am tratat și eu superficial precum mulți alții, vă spun să aveți grijă!”, a spus fosta concurentă Bravo, ai stil.

Larisa Udilă: „Simt că bebelușul este bine”

„Bebelușul se mișcă, e foarte agitat, deci este bine… sper. D-abia aștept să termin cu tratamentul și cu izolarea și să merg la ecografie. Pentru că este săptămâna mare și cred în Dumnezeu sunt sigură că toate persoanele din jurul meu vor fi bine. Trebuie doar să găsesc puterea să revin. Îl simt că este bine și am grijă de el cât de mult pot. Mă hrănesc, beau foarte multe lichide și ceaiuri. Am rămas cu o tuse destul de puternică, dar o să treacă și asta. ”, a declarat Larisa Udilă, potrivit Can-Can.ro.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Aprilie 2021 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.