Cătălin Botezatu a făcut o serie de mărturisiri în cadrul podcastului organizat online de Cătălin Măruță, unde a vorbit și despre posibilitatea de a se îndrăgosti de un bărbat.

„Sunt onorat să fiu plăcut, iubit și de bărbați și de femei, care e problema? Nu există bărbat care să nu se fi gândit, așa, ipotetic în mintea lui, o secundă, cum e dacă ar face-o cu un bărbat. Îți garantez că 90% s-au gândit.”, a mărturisit Bote.

Acesta a menționat că poate fi îndrăgostit inclusiv de un bărbat:

„Da, recunosc, am fost la show-uri, gangbang-uri, în care se putea întâmpla orice, dar la care a fost acea limită pentru mine, pe care n-am depășit-o. Există o limită pe care o depășesc sau nu. Dacă sar puțin pârleazul, so what? Am fost acolo la limită tot timpul. Dacă va fi ceva, dacă mă îndrăgostesc de un bărbat, ființa e aceeași, spun da domnule! Care este problema?

Sunt foarte mulți bărbați în românia cupluri fericite, care de fapt trăiesc altă viață.

Femeile sunt înnebunite să cunoască un bărbat cu dublă sexualitate”, a mai spus Botezatu.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Aprilie 2021 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.