Andreea Bănică a fost luată în vizor de Iulia Albu în cadrul emisiunii „La Măruță”, unde pozele artistei au fost criticate aspru.

Andreea Bănică a fost criticată de Iulia Albu în cadrul emisiunii „La Măruță”, la rubrica destinată modei „Marțea Neagră cu Iulia Albu”:

„E Săptămâna Mare, avem voie să spunem ceva de rău? Eu cred în Dumnezeu. Astăzi avem de discutat și ce s-a întamplat laOscaruri, dar și aici. Andreea Bănică a fost în Kenya, acolo e nepoliticos să ai părul despletit, să apari mai dezbrăcată.

Mi se pare jenant cum a apărut într-o poză alături de cineva. Se vedea că omul nu se simțea confortabil. Mi se pare bine să citiți când mergeți într-o destinație, să vedeți obiceiurile locului”, a adăugat criticul.

Iulia Albu a comentat o altă fotografie a artistei în care aceasta poartă o pereche de sandale cu toc într-un cadru verde. În percepția criticului de modă, tocurile purtate pe iarbă sunt de prost gust.

Retail jobs

„Nu este nimic mai de prost gust decât să te pozezi în iarbă cu tocuri. Tocurile se pot rupe, se pot umple de noroi. Eu apreciez că încerci să faci content mai de calitate, dar mai încearcă, pentru că ești o fată smart și o să-ți iasă până la urmă. Și Madonna a mers în Kenya, dar era foarte îmbrăcată, chiar dacă nu avea părul prins”, a mai adăuga Iulia Albu, potrivit Can-Can.ro.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Aprilie 2021 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.