Copiii lui Andra și Cătălin Măruță s-au săturat să le ceară bani părinților, așa că și-au deschis propria afacere.

Cei doi și-au deschis o afacere care merge excelent, după spusele lor: au hotărât să vândă cocktail-uri trecătorilor. Acest lucru l-a surprins pe Cătălin Măruță:

„Deci nu pot să cred așa ceva. În capătul străzii, e o afacere aici. David, ați ieșit din casă și ți-ai pus măsuța și vinzi cocktail. Nu pot să cred! Adică voi ați făcut chestia asta? Eva, te-ai apucat de afaceri? Voi ce faceți aici?”, a spus Cătălin Măruță

Răspunsul Evei a fost pe măsură: „Vindem cocktail-uri ca să facem mai mulți bani.”

Cătălin a rămas puțin nedumerit, continuând cu întrebările: „Cum adică vindeți cocktailuir? Oamenilor de pe stradă?!”

Eva: „Da! Mâine este sărbătoare, deci o sa vindem mai mult.”

Aceștia vor să cumpere cu banii făcuți un câine

„Nu vreau nici Balenciaga, nici Gucci, doar un câine vreau. Vreau un căţel, un Husky sau orice alt câine. Baţi din palme şi gata! Sau te duci la mall şi cumperi unul. Dacă nu, îţi dăm noi bani pentru că avem. Avem mulţi bani”, i-a spus Eva tatălui ei, potrivit Can-Can.ro.

Retail jobs

„Eu vreau un Pomeranian. Eu zic să facem aşa: plătim noi jumate şi tu jumate şi luăm câine”, a completat David.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Aprilie 2021 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.