În 2019, Andrei Ștefănescu și soția sa Antonia și-au unit destinele, însă anul acesta cei doi și-au anunțat divorțul.

Andrei Ștefănescu trece prin al doilea divorț din viața sa, de această dată de frumoasa Antonia. Aceștia nu se învinovățesc unul pe celălalt, rămânând chiar în relații bune:

„Dacă aș putea să explic…nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât. Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie. Nu știu dacă poți să povestești, pur si simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura.”, a declarat Andrei Ștefănescu.

Andrei Ștefănescu: „Avem o relație foarte bună”

„Cel mai bine e ca Ayan să nu simtă. Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte. Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte. La un moment dat va înțelege, dar mai bine să o facă mai târziu. Trebuie să aștepți relația următoare ca să vezi dacă ai învățat ceva.

Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată, încât trebuie să aștepți pasul următoare. Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată”, a explicat Andrei Ștefănescu la XNS, potrivit Can-Can.ro.

Citeste si:
Cleopatra Stratan și Edward Sanda se pregătesc de nuntă
Cleopatra Stratan și Edward...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.