Anda Adam a mărturisit mai multe detalii din viața sa personală printre care și relația pe care o are cu soțul ei, dar și numărul kilogramelor pe care le are artista.

S-a despărțit Anda Adam de soțul ei?

În ultimele luni artista a fost întrebată care este relația dintre ea și soțul său, iar aceasta a ales să rupă tăcerea:

„Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii, pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul.

Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni că nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât.

Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo”, a spus recent Anda Adam, la Antena Stars, potrivit Can-Can.ro.

Retail jobs

Câte kilograme are Anda Adam

Artista a făcut o serie de Întrebări și Răspunsuri pe Instagram, unde i-a fost adresată întrebarea: „Câte kg ai?”. Aceasta a răspuns fără să ezite: „55. Acum după vacanță am pus vreo 3 în plus”


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Aprilie 2021 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.