În al doilea trimestru de sarcină, Larisa Udilă a aflat că a fost infectată cu COVID-19 și trece prin momente cumplite!

Cu ochii în lacrimi, vedeta și-a povestit experiența pe Instagram:

„Trec printr-o perioadă foarte grea și nu îmi doresc să vă întristez. Revin la voi când am vești bune. Vă mulțumesc pentru gândurile bune! Cei care mă iubesc au simțit că ceva nu este ok!” a scris Larisa Udilă, pe Instagramul său.

Larisa Udilă, despre problemele întâmpinate în timpul sarcinii: „Am crezut că voi avea un copil cu sindromul Down”

Medicii care i-au monitorizat sarcina, i-au spus vedetei că s-ar putea ca viitorul său copil să se nască cu sindromul Down. Aceasta a fost sfâșiată de aflarea veștii, însă a decis să facă și alte investigații, iar într-un final totul s-a dovedit a fi în regulă.

„În momentul în care am aflat că este posibil ca cel mic să vină pe lume cu sindromul Down, am simțit că îmi fuge pământul de sub picioare. Nu îmi venea să cred ce auzeam din gura medicului. Încercam să găsesc o explicație.Mă gândeam că vârsta nu are cum să fie de vină, alimentația mea este una destul de sănătoasă, de fumat, nu fumez și alcool nu consum. Nu înțelegeam cum ar fi posibil așa ceva. Până să aflu rezultatul analizelor, reluate pentru a ne asigura dacă există într-adevăr acest risc, toate zilele au fost un coșmar pentru mine și iubitul meu. M-am rugat la Dumnezeu ca totul să fie bine și cel mic să vină sănătos în această lume” a declarat Larisa Udilă, acum ceva timp, potrivit Can-Can.ro.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Aprilie 2021 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.