Cătălina Grama, cunoscută sub numele de Jojo, a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani și a sărbătorit evenimentul alături de câțiva prieteni buni.

Jojo și-a sărbătorit ziua de naștere alături de câțiva prieteni apropiați și a împărtășit întreg evenimentul pe Instagram. Chiar dacă vedeta a pus al 40-lea trandafir în buchetul vieții și este mamă a doi copii, aceasta arată ca la 20!

„Dragul meu 40 îți spun cu zâmbetul pe buze bine ai venit!!! Viața e roz și roz este lumea toată! Și la 40”, a scris Jojo.

Mesajul emoționant postat de Jojo înainte de ziua sa

„Astăzi este ultima seara a mea la 39 de ani. Se spune că femeia la 40 de ani adaugă peste toată experiența vieții de până atunci înțelepciunea ei. Au fost până acum 39 de primăveri frumoase. Celelalte de abia acum vor începe să vina. Ce am învățat în toți acești 39 de ani?

Să mă apreciez mai mult, să fiu mai blânda cu mine, să am mai multa răbdare și să îmi onorez trecutul cu toate cele care s-au întâmplat sau nu au putut să se întâmple.

O prietenă dragă mie mi-a spus că în fiecare an de ziua noastră de naștere facem un bilanț. Al meu arata așa: Achim, Zora, Paul, familia mea, prietenii mei, o cariera lungă, două pisici, doi câini, multe flori plantate, multe cântece cântate, locuri minunate vizitate și toate făcute cu multă multă iubire! Așadar, în noaptea asta, fac trecerea către noua perioada din viața mea. Sunt fericită că am ajuns până aici pe drumul meu și aștept cu inima deschisă tot ce urmează!”, a scris Jojo.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Aprilie 2021 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.