Daria Radionova și fostul său iubit, Alex Bodi, s-au certat în direct în cadrul unei emisiuni TV, la scurt timp după ce au anunțat că s-au despărțit.

„Am vrut să fug de el, nu m-a bătut, dar a fost agresiv cu mine. A făcut aceeași greșeală în toate relațiile. Are o problemă cu ego-ul, este o persoană narcisistă. L-am iubit din tot sufletul meu, nu mai vreau să continui și să am vreo treabă cu el. Nu mă merită el pe mine! L-am iubit, am fost tot timpul acolo pentru el.

Este dezgustător ce face acum Alex, eu l-am iubit. Eu am dat interviu pentru că am vrut să-i salvez lui imaginea, nu avea una bună atunci. A început să se răzbune pe mine. Nu sunt geloasă pe nimeni, nici pe fetița lui, i-am făcut și părul, am avut grijă de ea, cum să fiu geloasă?”, a declarat Daria Radionova, în direct la un post Antena Stars.

Alex Bodi, gest neașteptat după despărțirea de Daria Radionova. Acesta i-a cerut înapoi inelul de logodnă

Faptul că Alex Bodi i-a cerut înapoi inelul de logodnă, a făcut-o pe rusoaică să se îndoiască de bărbăția lui:

„Mi-a cerut inelul de logodnă înapoi. Oricum nu-l mai iubesc, dar ce fel de bărbat este ăsta?”, a mărturisit rusoaica.

Daria Radionova îi dă dreptate Biancăi Drăgușanu și înțelege de ce aceasta s-a despărțit de omul de afaceri:

„I-am oferit tot ce pot să ofer, am fost o persoană loială, iubitoare și grijulie, cu inima pură și intenții pure. Nu am de ce să mă supăr și nu am nimic de regretat. A fost o lecție dificilă în viața mea și sunt recunoscătoare că am avut-o.

Cel mai important lucru pe care l-am învățat este că: oamenii nu se schimbă și abia acum înțeleg că Bianca a avut dreptate cu tot ce a spus despre el. O înțeleg”, scria Daria pe Instagram, în urmă ceva timp, potrivit Can-Can.ro.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Aprilie 2021 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.