După ce Andreea Tonciu a declarat în cadrul unei emisiuni că Giani Kiriță a fost cel mai slab partener sexual al ei, acesta a venit cu o replică acidă la adresa asistentei TV.

Bruneta a afirmat că Giani Kiriță nu este foarte bun la pat în cadrul emisiunii „La Măruță”, în rubrica „Spui tot sau îți va lua gura foc”! Aceasta a fost întrebată „Care dintre foștii tăi parteneri a fost cel mai plictisitor în dormitor?”, iar ea a răspuns:

„Să mănânc ca să nu-i facem de râs?! E cu subînțeles întrebarea asta. De fapt, am înțeles eu! Giani Kiriță! Nu poți să crezi? Nu știi că ăștia care sunt tatuați și așa mai mari sunt degeaba?! Să iau eu foc pentru ce? Citește întrebarea! Giani Kiriță a fost!”.

După întreaga scenă, Kiriță nu a avut o reacție publică până când a fost invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”. Fotbalistul nu s-a putut abține și a spus:

„Știu despre declarație, nici nu am vrut să îi dau replica. A zis că am fost cel mai slab la pat”, moment în care Ovidiu Ioanițoaia a completat: „Tu trebuia să fii bun pe teren, nu la pat”. Kirita a continuat: „Aia zic! N-am vrut să îi dau replica. Dacă vorbesc cred că se crapă ecranul!”, a declarat Giani Kiriță, potrivit Can-Can.ro.

Citeste si:
Oana Roman, jignită pe internet! Ce reacție a avut vedeta
Oana Roman, jignită pe...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.