În cadrul emisiunii „Românii au talent”, juratul Florin Călinescu a spus despre piesa Irinei Rimes „Nu știi tu să fii bărbat” că este una „proastă”, după ce a fost interpretată de o concurentă.

O concurentă pe nume Eliza a venit la „Românii au talent” și a interpretat piesa Irinei Rimes „Nu știi tu să fii bărbat”. După ce a cântat, Florin Călinescu a avut o reacție dură, susținând că piesa este „proastă”:

„Știi, te trezești câteodată într-o piață sau cumpărând ceva, sau vorbind cu cineva și nu știi ce cauți acolo. Așa și eu în momentul ăsta, jur. Scumpa mea, piesa e foarte proastă și de asta cred că ești dezavantajată. Nu știu cine o cântă și de ce”, a spus Florin Călinescu, după actul artistic al concurentei.

Andra a intervenit imediat și a spus: „Irina Rimes cântă piesa!”

„Și ea crede că e o piesă mișto? Hai, lăsați-mă în pace! Deci ai ales greșit!”, a completat juratul de la Pro TV. Părerea Andrei a fost că piesa Irinei Rimes este frumoasă, însă cea care a stricat-o a fost concurenta care a venit la Românii au talent.

Citeste si:
The Weeknd şi Ariana Grande au lansat o nouă versiune a piesei...
The Weeknd şi Ariana Grande...

„Ai stricat piesa! Piesa e foarte frumoasă, nu am cum să spun acest lucru!”, i-a spus Andra participantei.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.