Antonia și Alex Velea formează un cuplu de mai bine de opt ani, iar înălțimea nu a contat niciodată pentru aceștia. Cu atât mai mult, artista spune că dacă ar fi fost un dezavantaj, nu ar fi început această idilă cu Velea.

Antonia este o femeie extrem de frumoasă care a ales să își înceapă un drum alături de Alex Velea chiar dacă gurile rele au spus de nenumărate ori că diferența de înălțime dintre cei doi este o problemă. Artista dezvăluie că nu o interesează faptul că este cu 8 centimentri mai înaltă decât iubitul ei, aceasta având 1.78, iar Velea 1.70:

„Dacă sufeream din cauza acestei diferenţe, nu mai eram cu Alex. Nu știu de ce lumea se axează pe chestia asta, cred că sunt multe cupluri care nu se potrivesc la înălțime și se înțeleg foarte bine”, a declarat Antonia, potrivit Can-Can.ro.

Antonia și Velea vor să se cunune religios

Aceștia trăiesc deja de opt ani în concubinaj, însă au în plan să se căsătorească religios în viitorul apropiat:

„Nu o să fim toată viața în concubinaj, noi ținem la lucrurile astea. Nu suntem tradionaliști să ținem neapărat la lucrul ăsta. Lucrurile astea contează față de noi înșine, față de Dumnezeu, de familiile noastre și o să facem treaba asta cu nunta, doar că așteptam cu momentul oportun. Anul ăsta sunt multe nunți, anul ăsta nu. Am fost la un botez și am stat cu mască. Vreau să mă bucur de momentul ăsta”, a spus Alex Velea, pentru un post de televiziune.

Retail jobs

Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Aprilie 2021 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.