J Balvin, unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică latino din lume, urmează să devină tată. Iubita lui, Valentina Ferrer, a dezvăluit într-un mod inedit că este însărcinată.

J Balvin și iubita lui, Valentina Ferrer sunt în așteptarea primului lor copil. Modelul argentinian și-a expus burtica de gravidă pe coperta alb-negru a Vogue México.

În interviul acordat revistei, ea a dezvăluit că a făcut un test de sarcină de trei ori pentru că nu i-a venit să creadă. ”Am făcut testul de sarcină în baie, avându-l aproape pe cățelul meu. Nu mi-am dorit să fiu singură. Am făcut trei teste consecutive, pentru că nu-mi venea să cred”. Despre reacția lui J Balvin, Ferrer spune că a fost foarte fericit însă “pur și simplu a înghețat”.

J Balvin a întâlnit-o pe Valentina Ferrer în 2017, la filmările videoclipului „Sigo Extrañándote”, în care aceasta a jucat rolul soției lui Balvin. Un an mai târziu, cei doi și-au făcut apariția ca și cuplu.

O postare distribuită de VALENTINA (@valentinaferrer)

Retail jobs


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Aprilie 2021 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.