Dana Budeanu a comentat tensiunile din sfera politică generate de demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății, în contextul în care liderii Coaliției nu au rezolvat criza actuală și vor continua discuțiile și marți.

Dana Budeanu este la curent cu ceea ce se întâmplă în sfera politică și a comentat acuzațiile lansate de Vlad Voiculescu.

Creatoarea de modă susţine că informaţiile prezentate de fostul ministru al Sănătăţii sunt extrem de grave şi că el ar fi trebuit să sesizeze autorităţile statului.

„Noi vorbim despre o situație care s-a creat în jurul lui Vlad Voiculescu, da? Vlad Voiculescu a difuzat informații false care pun în pericol siguranța populației. Corect? Corect. Pe care el le avea, PNL-ul nu voia să le dea. Nu mai este relevant. De ce nu este nimic relevant din ceea ce se întâmplă? Pentru că Vlad Voiculescu, în momentul în care a descoperit el aceste nenorociri, nu a făcut nicio sesizare, atenție. Nicio sesizare la autoritățile statului. Niciuna! Aceste informații sunt extrem de grave, astea cu care a ieșit el. El trebuia să se ducă și să sesizeze autoritățile statului. Altfel, este penal. El a tăinuit aceste informații, aceste dezvăluiri le-a ținut pentru el, într-un buzunărel, ca să facă ce cu ele? Să se ducă să zică ce? Bă, dacă mă dați afară, o să dau astea, sau ce? Unde suntem? La alba-neagra? Da, suntem la alba-neagra'', a spus Dana Budeanu potrivit antena3.ro.

Citeste si:
CTP, despre Vlad Voiculescu: „În ultimele luni nu a fost centrat pe...
CTP, despre Vlad Voiculescu:...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.