Dana Budeanu a comentat tensiunile din sfera politică generate de demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății, în contextul în care liderii Coaliției nu au rezolvat criza actuală și vor continua discuțiile și marți.

Dana Budeanu este la curent cu ceea ce se întâmplă în sfera politică și a comentat acuzațiile lansate de Vlad Voiculescu.

Creatoarea de modă susţine că informaţiile prezentate de fostul ministru al Sănătăţii sunt extrem de grave şi că el ar fi trebuit să sesizeze autorităţile statului.

„Noi vorbim despre o situație care s-a creat în jurul lui Vlad Voiculescu, da? Vlad Voiculescu a difuzat informații false care pun în pericol siguranța populației. Corect? Corect. Pe care el le avea, PNL-ul nu voia să le dea. Nu mai este relevant. De ce nu este nimic relevant din ceea ce se întâmplă? Pentru că Vlad Voiculescu, în momentul în care a descoperit el aceste nenorociri, nu a făcut nicio sesizare, atenție. Nicio sesizare la autoritățile statului. Niciuna! Aceste informații sunt extrem de grave, astea cu care a ieșit el. El trebuia să se ducă și să sesizeze autoritățile statului. Altfel, este penal. El a tăinuit aceste informații, aceste dezvăluiri le-a ținut pentru el, într-un buzunărel, ca să facă ce cu ele? Să se ducă să zică ce? Bă, dacă mă dați afară, o să dau astea, sau ce? Unde suntem? La alba-neagra? Da, suntem la alba-neagra'', a spus Dana Budeanu potrivit antena3.ro.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Aprilie 2021 - 09 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.