Sâmbătă, Prințul Philip a fost condus pe ultimul drum, în cadrul unei ceremonii restrânse. Soția prințului William, Kate Middleton, a ieșit în evidență cu ținuta sa impecabilă, neagră din cap până în picioare, la care a adăugat un detaliu înduioșător.

Conform indicațiile Reginei, nimeni nu a avut voie să poarte uniforma militară, o tradiție în cadrul ceremoniilor de acest fel, așa că toți cei care și-au luat rămas bun de la ducele de Edinburgh au purtat haine de doliu.

Astfel, Ducesa de Cambridge a ales să poarte o haină neagră, la care a asortat pantofi negri, pălărie cu plasă care i-a scos în evidență ochii perfect machiați și perle.

Colierul de perle nu a fost doar un detaliu stilat, ci un tribut subtil pentru mama soțului său, Prințesa Diana, care l-a purtat la un bachet la Hampton Court Palace în 1982. Un dar pentru Regină din partea poporului japonez și parte a colecției regale de bijuterii, colierul de perle a reprezentat detaliul perfect pentru ținuta de doliu, potrivit stirileprotv.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Aprilie 2021 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.