Cristi Borcea, tată a nouă copii cu patru femei diferite, a declarat că își mai dorește un copil alături de actuala soție.

„Valentina mai vrea unul, pe al 10-lea, și gata! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace”, a comentat Borcea, într-un interviu acordat lui Mircea Dinescu în cadrul emisiunii „Poezie și delicatețuri”.

Omul de afaceri are 9 copii cu patru femei diferite, dintre care trei cu actuala soție, Valentina. Este vorba despre Milan în vârstă de 5 ani și gemenele Indira Maria și Rania Maria, în vârstă de 2 ani.

Borcea i-a adus cadou lui Dinescu o carte pe care el a citit-o în închisoare, sugerând că vrea să scape de tot ce îi amintește de perioada î care a stat închis.

„Uite, din partea mea, v-am adus Paul Valery și Plutarh (scriitor și moralist grec, din secolul I, n.red). De unde le am? De la pușcărie. Cu ce puteam să-mi ocup timpul acolo?! Acum, încep să mai dau din ele, ca să nu-mi aduc aminte de acele momente. Mai schimbam cărți între noi, citeam, citesc și acum, mai ales că am probleme mari cu somnul, din cauza traumelor din pușcărie și de când am pierdut campionatul cu Dinamo în 2009. Aveam voie doar o oră la aer „acolo”, în rest 23 de ore eram doar înăuntru. Copiii m-au ținut viu cât am fost închis, m-au ținut antrenat. Pe ultimii patru, i-am conceput cât timp eram la închisoare”, a povestit Cristi Borcea, potrivit Can-Can.ro.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Aprilie 2021 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.