Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, iar aceștia nu se sfiesc să o arate.

Aceștia au povestit despre relația lor, dar și despre nunta care va avea loc în viitorul apropiat. Cu atât mai mult, Cleopatra este foarte fericită deoarece are sprijinul familiei:

„Tata a dat ok-ul mult mai devreme înainte de a fi noi împreună. Lui nu a trebuit să-i explic foarte multe chestii, a spus deodată: să fiți fericiți, să fie într-un ceas bun. (…) Ne gândim să facem marele pas în acest an (n.r. cununia) în această vară, dar nu vrem să dăm mai multe detalii.

Fiind motivul pandemic, nu vrem să facem un eveniment foarte mare, ceva super restrâns. Chiar și în momentul logodnei am vrut să fim doar noi doi și pentru noi lucrurile simple sunt cele mai importante. Nici măcar asta (n.r. despre nuntă, dacă va fi mare). O să vedem”, a spus Cleopatra Stratan la Antena Stars, potrivit Can-Can.ro.

Cleopatra Stratan și iubitul său vor petrece Paștele împreună

„Am venit singurică la București, dar duminică o să plecăm împreună, eu cu Edi. Îl iau la Chișinău. O să stăm cam vreo două, trei săptămâni. Prindem împreună Paștele acolo. Tata este primul om căruia eu îi cer sfaturi. E un om foarte important pentru mine și așa va fi, indiferent de ce se va întâmpla în viața mea, indiferent că mă căsătoresc cu Edi, că o să am un copil mai târziu. Părinții mei vor rămâne la fel de importanți mereu”, a mai spus Cleopatra Stratan.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Aprilie 2021 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.