Laurențiu Duță de la 3 Sud Est a fost infectat cu virusul Covid-19. Din fericire, interpretul a avut o formă ușoară a bolii, iar acum se află în afara oricărui pericol.

La o emisiune TV, Laurențiu Duță a declarat că s-a vindecat de coronavirus. A stat izolat timp de 14 zile și a fost ceva mai norocos decât Mihai Budeanu, colegul său de trupă. Interpretul a făcut o formă ușoară a bolii, iar singurul simptom a fost o tuse.

„Am trecut prin Covid. Astăzi este prima zi în care am ieșit din casă, după perioada de izolare. Din fericire, am avut o formă destul de ușoară, în afara unor accese de tuse chinuitoare, care au durat vreo 10 zile. N-am avut alte simptome.”, a declarat Laurențiu Duță.

Artistul a mai spus că în momentul în care s-a infectat era deja vaccinat cu prima doză de la AstaZeneca. Laurențiu Duță a spus că este sigur că prima doză de vaccin l-a ajutat mult în lupta cu virusul. Membrul trupei 3 Sud Est a subliniat că susține categoric vaccinarea și va merge și la rapel.

Retail jobs

„Susțin vaccinarea, ba mai mult, cred pe mine m-a ajutat faptul că eram vaccinat cu prima doză în momentul în care m-am îmbolnăvit. M-am vaccinat cu AstaZeneca, iar rapelul îl am programat pe 11 mai. Am amânat puțin, dar o să merg până la capăt.”, a mai spus Laurențiu Duță, potrivit cancan.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Aprilie 2021 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.