De patru ani de zile, Theo Rose și iubitul său, Alex, nepotul lui Nea Marin, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Artista declară că nu se simte încă pregătită pentru a face acest pas al relației lor.

Theo Rose este o prezență care îți poate aduce zâmbetul pe buze indiferent de starea de spirit pe care o are. Aceasta tratează într-un mod foarte deschis și asumat fiecare problemă pe care o întâmpină. În urmă cu scurt timp, artista a suferit de probleme cu anxietatea și a reușit să depășească acest moment prin energia sa pozitivă.

Despre căsătorie, Theo Rose declară că nu se simte încă pregătită pentru a face acest pas deși relația sa cu nepotul lui Nea Marin este foarte serioasă, potrivit Can-Can.ro.

Theo Rose: „Alex este nepotul lui Nea Mărin, dar nu am avut vreun beneficiu”

„Alex e nepotul lui Nea Marin, mama lui e sora lui Marin Barbu. Dar nu te gândi că am avut vreun beneficiu. Locuim împreună și suntem de 4 ani și ceva împreună. Pe lângă faptul că e în trupa de dans a lui Nea Marin, și e și coregraf, Alex lucrează în vânzări, în agricultură. Să știi că nu prea mă gândesc la căsătorie. Ba a început să mă cam sperie, pentru că mi-am dat seama cât de puțin contează evenimentul ăla în sine.

De fapt, cel mai mult contează să fim fericiți. Dacă suntem fericiți, poate să fie fiecare zi din viața noastră un eveniment. Eu sunt fericită cu ceea ce fac. Dar la asta trebuie să lucrăm, la fericire, înainte de a ne programa evenimente. Pentru mine urmează o colaborare cu Electrecord, la o piesă de-a lui Gică Petrescu”, a declarat Theo Rose pentru Click.ro


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Aprilie 2021 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.