Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut dezvăluit în cadrul unui interviu că au avut parte și de perioade mai grele în căsnicie. Peste care, însă, au reușit să treacă cu succes.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai îndrăgite și admirate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi în curând vor deveni părinți pentru a treia oară și sunt nerebdători.

Puțini, însă, sunt cei care știu că a existat un moment în care căsnicia lor s-a aflat într-un impas. Chiar dacă par să formeze familia perfectă, au existat și neînțelegeri și perioade în care nu și-au vorbit. Din fericire, Adela Popescu și Radu Vâlcan au reușit să treacă peste orice greutate și au gestionat cu brio situațiile neplăcute.

„Părem familia perfectă pentru că normalitatea a devenit un lux în ziua de azi. Și oamenii, se pare, tânjesc după normalitate. Am avut perioade în care nu am vorbit chiar o săptămână, asta pentru că amândoi încercam să vedem cât duce celălalt, chiar dacă după o zi nici nu mai știam de ce ne-am certat. Și acum ne ciondănim destul de des, însă supărarea trece imediat. Nu mai avem loc de orgolii într-o casă plină de nevoi ale copiilor”, a declarat Adela Popescu, potrivit cancan.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Aprilie 2021 - 08 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.