Prezentatorul de la Românii au talent, Pavel Bartoș a oferit detalii interesante cu privire la remunerația pe care o încasează pentru producția de la ProTV.

În ediția de luni de la Românii au talent, Pavel Bartoș a oferit detalii despre salariul său de la Pro TV. Legându-se de numărul artistic al unor fetițe talentate și profitând de faptul că Smiley îl înlocuia pe Andi Moisescu, Pavel Bartoș a început să se plângă de faptul că, din culise, nu se vede absolut nimic.

„Am un mesaj pentru colegul meu, Pavel Bartoș. Băi, Pavel, se vede mult mai bine din față. Coregrafiile arată senzațional din față”, a afirmat Smiley după prestația concurenților.

La un moment dat, Pavel Bartoș a spus, glumind, că la banii pe care îi încasează e și normal să vadă prestațiile dintr-o parte.

„Și atunci, noi de ce, ca proștii, stăteam aici?”, s-a întrebat cu mult umor Pavel Bartoș.

Citeste si:
Andra, critică la adresa unei concurente. „Ai uitat versuri, ai...
Andra, critică dură la adresa...

Smiley: „Dintr-o parte nu e ce trebuie…M-am simțit privilegiat să văd momentul de aici, din față. Trebuie să vii și tu aici, Pavele.”
Pavel Bartoș: „Adevărul e că și la banii pe care îi luăm merităm să vedem numărul dintr-o parte” a spus acesta, punând accent pe faptul că salariul lui și al lui Smiley nu este deloc unul mare.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.