Prezentatorul de la Românii au talent, Pavel Bartoș a oferit detalii interesante cu privire la remunerația pe care o încasează pentru producția de la ProTV.

În ediția de luni de la Românii au talent, Pavel Bartoș a oferit detalii despre salariul său de la Pro TV. Legându-se de numărul artistic al unor fetițe talentate și profitând de faptul că Smiley îl înlocuia pe Andi Moisescu, Pavel Bartoș a început să se plângă de faptul că, din culise, nu se vede absolut nimic.

„Am un mesaj pentru colegul meu, Pavel Bartoș. Băi, Pavel, se vede mult mai bine din față. Coregrafiile arată senzațional din față”, a afirmat Smiley după prestația concurenților.

La un moment dat, Pavel Bartoș a spus, glumind, că la banii pe care îi încasează e și normal să vadă prestațiile dintr-o parte.

„Și atunci, noi de ce, ca proștii, stăteam aici?”, s-a întrebat cu mult umor Pavel Bartoș.

Smiley: „Dintr-o parte nu e ce trebuie…M-am simțit privilegiat să văd momentul de aici, din față. Trebuie să vii și tu aici, Pavele.”
Pavel Bartoș: „Adevărul e că și la banii pe care îi luăm merităm să vedem numărul dintr-o parte” a spus acesta, punând accent pe faptul că salariul lui și al lui Smiley nu este deloc unul mare.

Retail jobs


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Aprilie 2021 - 05 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.