Bianca Drăgușanu suferă de o problemă legată de o intervenție estetică pe care a făcut-o în urmă cu un an.

Bianca Drăgușanu este adepta intervențiilor estetice, iar în urmă cu un an aceasta și-a făcut un implant de sprâncene, însă nu a menționat medicului că ea are părul creț în mod natural. Din acest motiv sprâncenele sale cresc „răzvrătite”, iar vedeta este nevoită să își facă periodic laminare.

„În momentul ăsta, urmează să îmi fac o laminare a sprâncenelor. Pentru că, fix în urmă cu un an, eu mi-am făcut un implat la sprâncene. O porcărie, dacă mă întrebați, pentru că nu am fost documentată. Bine, am fost, eu sunt un om foarte informat și foarte documentat, mai ales când urmează să îmi fac câte o procedură de genul, știu absolut tot. Ceea ce am omis la implantul meu de sprâncene a fost că, eu având părul creț, probabilitatea ca sprâncenele mele să crească crețe era foarte mare. (…).

Mulțumesc domnului doctor Felix care mi-a făcut implantul de sprâncene magnific (…). Am uitat să-i spun – nu e de vină el – că eu sunt creață (n.r.: doctorului care i-a făcut implantul de sprâncene)… dacă îi spuneam că sunt creață”, a spus Bianca Drăgușanu într-un filmuleț încărcat azi pe Instagram Stories, potrivit Can-Can.ro.

Ulterior, Bianca a mai mărturisit: „Și, a trecut anul, sprâncenele au început să crească… crețe! Iar acum, o dată la două săptămâni, nu-i așa, trebuie să vin să le îndrept. Deci, am sărit din lac în puț, că poate altă treabă nu aveam. (…). Mi-a crescut un gard în loc de sprâncene. Am ditamai tufișul la ochi. Și trebuie să le și tundem”.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Aprilie 2021 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.