Personajul controversat din online, Abi Talent, a scris pe Instagram un mesaj de recunoștință pentru părinții săi.

„Le mulțumesc părinților mei că mi-au mai dat câte o palmă când eram mic și greșeam. Că pe majoritatea dintre voi v-au lăsat de capul vostru și ați ajuns ori drogați ori prostituate”, a scris Abia pe Instagram.

Acesta este convins că destinul său ar fi fost altul dacă părinții săi l-ar fi „scăpat din mână”.

Abi Talent: „Am oameni cu facultate care lucrează pentru mine”

„Regele României”, așa cum se auto-intitulează, a postat pe InstaStory o serie de întrebări și răspunsuri. Acestuia i-a fost adresată întrebarea „Ce părere ai despre facultate?”, iar Abi a răspuns: „Nu pot să-mi dau cu părerea pentru că n-am așa ceva, dar pentru mine chiar lucrează oameni cu facultate, și nu o zic la vrăjeală.”.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Aprilie 2021 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.