Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți chefi, însă nici acesta nu scapă de replicile acide ale haterilor. Juratul de la „Chefi la cuțite” primește des comentarii răutăcioase, iar unele dintre ele sunt la adresa familiei și celor două fetițe.

Să primești hate zilnic nu este un lucru tocmai plăcut, însă Florin Dumitrescu face haz de necaz. De cele mai multe ori, juratul este uimit de cât de multă răutate zace în oameni, însă acesta se amuză pe seama lor și le dă replică. Acesta a vorbit pe rețelele de socializare despre hateri și despre cum reacționează el la toate comentariile negative pe care le primește, potrivit cancan.ro.

„Pentru cei care mă întreabă de ce îmi place să comentez haterilor de pe Facebook, e foarte simplu. Îmi place să comentez haterilor de pe Facebook, așa, să văd până unde îi duce nebunia. Am primit multe mesaje nasoale, legate de copii, familie, injurii, lucruri de genul ăsta, dar ce nu înțelege lumea e că eu nu mă ofensez foarte repede și sunt deschis la orice. Așa că lăsați-i pe oameni să comenteze, lăsați-mă și pe mine să mă distrez dacă ei tot comentează. Așa că atunci când nu ai loc de mine, așteaptă-te la un răspuns.”, a spus Florin Dumitrescu pe o rețea de socializare.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Aprilie 2021 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.