Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți chefi, însă nici acesta nu scapă de replicile acide ale haterilor. Juratul de la „Chefi la cuțite” primește des comentarii răutăcioase, iar unele dintre ele sunt la adresa familiei și celor două fetițe.

Să primești hate zilnic nu este un lucru tocmai plăcut, însă Florin Dumitrescu face haz de necaz. De cele mai multe ori, juratul este uimit de cât de multă răutate zace în oameni, însă acesta se amuză pe seama lor și le dă replică. Acesta a vorbit pe rețelele de socializare despre hateri și despre cum reacționează el la toate comentariile negative pe care le primește, potrivit cancan.ro.

„Pentru cei care mă întreabă de ce îmi place să comentez haterilor de pe Facebook, e foarte simplu. Îmi place să comentez haterilor de pe Facebook, așa, să văd până unde îi duce nebunia. Am primit multe mesaje nasoale, legate de copii, familie, injurii, lucruri de genul ăsta, dar ce nu înțelege lumea e că eu nu mă ofensez foarte repede și sunt deschis la orice. Așa că lăsați-i pe oameni să comenteze, lăsați-mă și pe mine să mă distrez dacă ei tot comentează. Așa că atunci când nu ai loc de mine, așteaptă-te la un răspuns.”, a spus Florin Dumitrescu pe o rețea de socializare.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.