Andreea Bălan și-a început cariera de la o vârstă fragedă, iar acest lucru a venit cu părți pozitive și negative în același timp. Artista a mărturisit că adesea între ea și tatăl său existau conflicte, iar de multe ori se ajungea și la violență.

Invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Andreea Bălan a povestit despre momentele mai puțin plăcute din cariera sa. Artista a mărturisit că atunci când nu își dorea să urce pe scenă sau când nu voia să facă anumite lucruri, tatăl său îi aplica imediat o corecție.

„Alea sunt momentele de care nu ar trebui să aibă parte copiii în ziua de azi, copilul nu trebuie bătut.(...) Mă bătea pentru că poate că nu aveam chef să urc pe scenă, eram răzvrătită sau poate nu voiam să fac ceva. Și atunci cum mă făcea să fac? Așa. Mna…”, a afirmat artista.

Nu este pentru prima data când Andreea vorbește despre violența la care a supus-o tatăl său. Deși pentru multă vreme l-a blamat și l-a judecat pentru acțiunile lui, mai târziu a ajuns să îl ierte și să îl înțeleagă.

„Am încercat să vorbesc cu tata, dar este o chestie moștenită din generație în generație. El mă bătea, iar mult timp l-am blamat. Acum, în ultimii ani, l-am înțeles, pentru că așa făcea și tatăl lui și așa credea că este bine. Îi spuneam «de ce trebuia să mă bați în Casa de Cultură? De ce, tati?”, dar așa știa el, așa a fost educat”, a mai declarat Andreea Bălan, în urmă cu ceva timp.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Aprilie 2021 - 09 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.