Lidia Buble a avut un moment sensibil alături de fanii ei, postându-se pe InstaStory în timp ce plângea. Motivul lacrimilor sale ar fi dorul de familie.

Artista, copleșită de emoții, a postat pe InstaStory o poză cu ea plângând, alături de mesajul: „Mi-e dor de casă. Mi-e dor de frații și surorile mele.”

Familia Lidiei nu locuiește în București, iar din acest motiv aceștia nu se văd prea des. Alături de fotografie, cântăreața a atașat și o melodie tristă, unul dintre versuri fiind chiar „Vreau să merg acasă”.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Aprilie 2021 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.