Loredana Groza a fost criticată dur de fanii săi după ce a postat două fotografii cu ea într-o barcă. Aceștia o acuză pe artistă că abuzează de photoshop.

Fiind conștientă de atuurile sale, Loredana Groza a postat o serie de fotografii în care se află pe o barcă, în ipostaze năucitoare. Deși corpul acesteia arată foarte bine, fanii au sesizat că a folosit puțin cam mult photoshop:

„În ultima poză se vede Photoshopul. S-a mișcat partea stângă”/ Ți-a luat-o barca razna, Loredano”/ ”Atâta Photoshop în prima poză că nu se mai distinge nici buricul”/ S-a strâmbat puțin barca, dar e ok”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Aprilie 2021 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.