Stilul vestimentar îndrăzneț pe care l-a adoptat în ultima perioadă Nicole Cherry i-a uimit pe fanii acesteia. În ultima apariție, artista a fost greu de recunoscut, însă la fel de seducătoare.

De curând, Nicole a postat o imagine în care apare într-o rochie neagră cu aplicații din piele și un machiaj îndrăzneț. Unii urmăritori au recunoscut-o cu greu în această ipostază: ”Credeam că e o chinezoaică, după am văzut nicolecherry:)”.

Aprecierile fanilor au continuat să curgă, aceștia apreciindu-i ținuta și exprimându-și admirația : ”Ce tare e rochia”, ”Ești foarte drăguță și minunată Nicole. Îți ascult piesele și te urmăresc de la începutul carierei tale”, ”Absolut superbă”, Ești frumoasă Chery, ce mare te-ai făcut, te felicit”.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Aprilie 2021 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.