Lidia Buble a pozat destul de îndrăzneț, luându-și prin surprindere fanii, care nu întârzie să reacționeze cu aprecieri și comentarii de apreciere.

Interpreta a făcut publică pe pagina sa de Instagram o imagine în care apare dezgolită, așezată jos pe gresie, în camera de baie. Aceasta are și un look nou, admiratorii acesteia fiind suprinși destul de plăcut de o astfel de apariție.

Fanii i-au lăsat zeci de mesaje de apreciere, în doar câteva ore. ”Să nu răcești”, i-a scris un admirator.

”Superbitatea mea”, ”Brigitte Bardot”, ”Doamne, Pisi cât de bine îți sta cu părul așa! ”Ochii tăi ne spun că nu ești fericită și că ai nevoie de sufletul tău pereche”, au continuat alții.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Aprilie 2021 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.