Amna a fost testată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 și a ajuns pe patul de spital cu o stare generală de rău.

Cântăreața a făcut publică o imagine cu ea pentru a-i ține pe fanii săi la curent cu situația prin care trece:

„Mi-e foarte greu să fac această postare, fizic vorbind. Zilele acestea am trecut prin toate stările posibile, Covid-19 dându-mi ceva bătăi de cap, de aici și absenta mea de pe rețelele de socializare.Am ajuns la spital, pe mâinile unor doctori minunați, pentru a face tratament și a monitoriza starea mea de sănătate. Chiar dacă nu ma simt cel mai bine, știu că totul o să treacă rapid, că o să fie bine. Aveți grija de voi, purtați masca, dezinfectați-vă și protejați-va! , a scris Amna pe Instagram.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Aprilie 2021 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.