Au trecut 5 luni de la incidentul care a revoltat opinia publică și care a lăsat urme pe fața și în sufletul Cristinei Joia, arhitecta emisiunii „Visuri la cheie”.

În luna noiembrie a anului trecut, opinia publică a fost șocată de un eveniment petrecut într-un magazin din București. Cristina Joia, unul dintre arhitecții de la „Visuri la Cheie”, emisiune difuzată de PRO TV, era agresată de o femeie, căreia îi reproșase că a blocat cu mașina intrarea în supermarket.

Lovită cu putere în față de agresoarea sa, Cristina Joia a fost operată de urgență după incident. Anul acesta, ea a suferit o nouă intervenție chirurgicală.

La aproximativ cinci luni după ce a fost agresată, Cristina Joia a dezvăluit pe Facebook urmările incidentului.

„Știu că sunt puțin «pirată» (așa mi-a zis un puști și mi s-a părut super funny. Am decis să-mi asum nasul ăsta brăzdat și să revin la energia bună de altădată, alături de oameni dragi!”, este mesajul scris de Cristina Joia la descrierea fotografiei postată pe contul ei de socializare.


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Aprilie 2021 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.