Actorul Mihai Bendeac s-a vaccinat miercuri împotriva COVID-19, cu serul de la AstraZeneca, cu toate că acest vaccin a iscat extrem de multe controverse, din cauza efectelor adverse pe care le-a provocat mai multor persoane.

Bendeac a declarat că el are încredere totală în medicii care recomandă serul de la AstraZeneca, nu în persoanele care sunt împotriva vaccinării.

Eu aşa funcţionez, mă orientez după medici, cercetători, după câștigători de premiu Nobel și mai puțin după cei care scriu miau ca pisica”, a spus actorul.

Acesta a postat și un filmuleț cu momentul vaccinării sale, pe pagina sa de Facebook, alături de care a scris: „PS - Pe vremuri, bărbații mergeau în războaie. Acolo, rata de supraviețuire era, uneori, si de 50%. Astăzi, din 35 de MILIOANE de doze ale unui vaccin, au existat 7 reacții adverse severe. Fătălăilor li s-au udat chiloții roz. Chill the fuck up și faceți ce trebuie să faceți ca să terminăm odată cu perioada asta! 🏇🏾🏇🏾😇

PPS - Acum ne luăm cuminți popcorn și, pentru că suntem pe Facebook, urmărim bombardierii si biologii în acțiune”.


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Aprilie 2021 - 05 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.