Sora vitregă a ducesei de Sussex, Samantha Markle aduce acuzații și critici ori de câte ori are ocazia la adresa lui Meghan Markle. De această dată, Samantha a acordat un interviu în cadrul unei emisiuni spaniole, în care a criticat-o dur pe soția prințului Harry.

În cadrul interviului, Samantha Markle a descris-o pe sora sa vitregă în trei cuvinte: “este imatură, narcisistă și nerecunoscătoare”.

Mai mult, aceasta a afirmat că Meghan și-a dorit dintotdeauna să facă parte din familia regală britanică și chiar își imagina că va fi următoarea Lady Di.

„Ea și-a dorit mereu să fie prințesă, ca Diana. Se îmbrăca la fel ca ea și o studia mult”, a declarat Samantha.

După interviul oferit de prințul Harry și soția sa, Meghan lui Oprah, Samantha a lansat noi acuzații.

„Cred că totul se va termina cu un divorț dacă nu vor primi consiliere și nu vor învăța să fie sinceri și să le ceară scuze celor pe care i-au rănit în urma acestui interviului”, a declarat Samantha. Aceasta a adăugat că Meghan nu a fost sinceră și că daunele aduse familiei regale au fost masive. Făcând referire la Harry, Samantha a declarat că: “Poate deja își pune întrebări. Așa ar fi normal dacă are vreun lob frontal funcțional. Pe bune, nu are 12 ani! A fost în armată. (...) Ce bărbat ar fi fericit sau s-ar simți confortabil cu asta? (...) Cred că lucrurile vor deveni urâte dacă nu vor avea consilieri buni”, a mai adăugat aceasta potrivit protv.ro.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Aprilie 2021 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.