Cristian Popescu Piedone a fost invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, unde a dezvăluit mai multe aspecte din viața sa, inclusiv detalii despre transformarea fizică prin care a trecut.

„Dacă nu reţii un regim strict, şi cu operaţie, pui la loc. Rămâi gurmand, te duci la frigider, vrei să-l dovedeşti, ajungi să bagi dublu. După o vacanţă în Corfu, unde merg de 25 de ani, la moaştele Sfântului Spiridon, am venit acasă cu 30 de kilograme în plus. Am mâncat ce se mănâncă în Grecia, luam în fiecare zi câte un kilogram jumătate, în medie", a povestit Piedone atunci când a fost întrebat despre operaţiile de micşorare a stomacului.

El a spus că în prezent cântăreşte 112 kg, dar a recunoscut că a avut şi 218.

„Am fost invitat de un prieten, doar noi doi (n.r. 2000-2001). Eram surmenat. A zis să mâncăm nişte mici, în Regie. Ok. M-a întrebat câţi mici. «Eu vreau patru», mi-a zis el. «Bine, atunci ia 100!». I-am spus ospătarului să aducă şi salată, şi cartofi prăjiţi. Au ieşit toţi din bucătărie, nu le venea să creadă că acea comandă e doar pentru doi inşi, au crezut că au venit un grup, fiindcă ei chiar aşteptau un grup de oameni. Micul ajunge la 30 de grame produsul finit. Am mâncat două kilograme şi jumătate de carne! Am mai mâncat o dată 22 de hamburgeri la McDonalds”, a mai povestit Piedone.

Retail jobs

Despre autor:


Ultima actualizare: 7 Aprilie 2021 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.