Americanii protestează în New York împotriva atacurilor contra asiaticilor, după ce săptămâna trecută o femeie asiatico-americană de 65 de ani a fost atacată. La protest s-a alăturat și Rihanna, care și-a arătat susținerea față de minorități.

După atacurile împotriva grupurilor minoritare asiatice din SUA, oamenii au ieșit în stradă să protesteze.

Interpreta Rihanna s-a alăturat protestului din New York. Artista a mers la protest însoțită de asistenta ei. Aceasta a dansat și a strigat împreună cu ceilalți protestatari, fluturând un banner cu mesajul „Stop Asian Hate”.

Rihanna s-a mascat cu șapcă, ochelari și mască. Unul dintre protestatari a crezut că este o farsă, până în momentul în care a cerut contul de Instagram al unei tinere și l-a primit chiar pe cel al Rihannei, potrivit alephnews.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Aprilie 2021 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.